Esküvői videó készítése

Esküvői videózás, ahogyan én látom:

Ahhoz, hogy egy esküvőről vagy lakodalomról készült videó ne legyen unalmas, csak néhány apróságra kell figyelni. Mindenekelőtt szükségesek a profi felvételek. Fontosak az érdekes és meglepő nézőpontok. Készüljenek felvételek a legszebb, legmeghatóbb, legviccesebb pillanatokról. Majd mindezeket össze kell gyúrni egy rövid, lényegretörő, pörgős videóvá, amit mindenki örömmel néz meg, akár többször is.

Mitől függ az esküvői videózás ára?

Az esküvői videó ára több tényezőtől függ.

A filmkészítés egy összetett folyamat. Természetesen kell hozzá megfelelő profi technika és persze kreativitás, hogy lenyűgöző felvételek készüljenek, jó vágással.

Fontos tényező még a felbontás. Manapság legelterjedtebb a full HD, de a 4K is terjedőben van. A 4K felbontás a full HD négyszerese! Ez kicsit drágább, mert a 4x nagyobb nyers fájlok utómunkájához több idő és erősebb számítógép szükséges. Ugyanakkor a 4K felbontás valószínűleg alkalmasabb lesz egy jövőbeli nagyobb felbontású képernyőn való visszanézésre.

A másik fontos dolog az elkészült videó minősége és hossza. Tapasztalataim szerint a párok és a rokonság körében is a rövid zenés összefoglaló esküvői videó a nyerő. Nem unalmas, csak a lényeg van benne, ezt garantáltan mindenki többször megnézi. Ugyanakkor amilyen szuper ez az összefoglaló film, olyan nehéz is megfelelően összerakni. Sok idő megtalálni a megfelelő zenét, a zenéhez megtalálni a megfelelő jeleneteket.

Fontos szempont még, hogy kéritek-e esetleg a nyers felvételeket, szeretnétek-e bizonyos eseményeket (szertartások, játékok, táncok) egyben/külön is megkapni. Ezeket előre egyeztetjük.

További kérdés, hogy készüljenek-e drón felvételek. Ez mostanság nem egyszerű feladat. Az új drón törvény miatt, ami korlátozza a helyszíni lehetőségeket, ezt is előre egyeztetnünk kell.

Utazás esetén az útiköltség is hozzájöhet a végleges árhoz.

Válogatás a legutóbbi esküvői filmekből:

Vanessza és Ottó rövid film

Vivi és Beni rövid film

Panni és Patrik  rövid film

Vivien és Ernő rövid film

Adri és Tomi rövid film

Krisztina és Zsolt rövid film

Fanni és Attila rövid film

Niki és Csaba rövid film

Barbi és Zoli rövid film

Dorka és Erik zenés összefoglaló

Dorka és Erik rövid film

Anikó és Andris rövid film

Rita és Tamás esküvői kisfilmje